Constanţa: Trei indivizi l-au lăsat pe un taximetrist fără maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi au ajuns pe mâna Poliţiei, după ce s-au certat cu taximetristul care îi dusese până în Călăraşi pentru că nu s-au înţeles la bani.

Poliţiştii din Murfatlar, împreună cu echipaje ale Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, au organizat un filtru pentru a reţine trei indivizi care fugiseră cu maşina unui taximetrist. Cei trei bărbaţi l-au tocmit pe taximetrist de la Constanţa să îi ducă la Călăraşi, la o rudă. Au ajuns la Călăraşi unde au consumat băuturi alcoolice, iar pe drumul de întoarcere, ajunşi în Medgidia, s-au iscat discuţii cu privire la suma pe care cei trei o datorau taximetristului, care au degenerat în ceartă. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe Grigoraş Tăbăcaru, şoferul de taxi. Speriat, acesta a fugit din maşină, cei trei bărbaţi plecând mai departe cu maşina.

Florin Eusebiu Spirea, de 22 de ani, din Năvodari, Marcel Argint, de 50 de ani, din Constanţa şi Florin Ionescu, de 26 de ani, din Constanţa, au fost reţinuţi în Murfatlar. Spirea a fost dus la Spitalul Municipal medgidia pentru îngrijirea unei răni superficiale în zona toracelui, suferită în timpul încăierării cu taximetristul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite