Constanţa: Trei arme şi 18.500 cartuşe au fost confiscate de poliţiştii tulceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii tulceni au confiscat în ultimele zile trei arme cu aer comprimat şi 18.500 de cartuşe de vânătoare cu alice. În general sunt controlaţi cei care au deţinut permise de deţinere a armelor de foc şi nu le-au mai prelungit, dar şi cei despre care există informaţii că şi-ar fi procurat arme de foc letale sau neletale.

„Acţiunea se desfăşoară la nivel naţional pentru depistarea deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii şi pentru prevenirea evenimentelor în care sunt folosite arme de foc. Până în prezent lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au constatat 4 infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, Daniela Condrea.

Oamenii legii atrag atenţia cetăţenilor că pentru a obţine arme neletale din categoria celor supuse autorizării este necesar să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea cu certificat medical tip permis port armă, aviz psihologic, cazier judiciar, fiind necesară şi plata unei taxe de 100 lei.




Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite