Constanța: UPDATE Traficul pe sensul Drajna - Bucureşti a fost reluat la ora 15.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politistii au monitorizat traficul pe drumul naţional
Politistii au monitorizat traficul pe drumul naţional

În şapte judeţe afectate de căderile masive de zăpadă şi de viscol de aseară s-a reluat traficul autovehiculelor mari, iar în alte zone, peste noapte, s-au închis noi drumuri.

UPDATE, ora 15.00: Centrul INFOTRAFIC anunţă că traficul pe Autostrada Soarelui a fost reluat. 

Luni seară, Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române a informat că a fost reluată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe drumurile din judeţele Girgiu, Călăraşi, Buzău, Galaţi, Ilfov, Prahova şi Vrancea. Măsura s-a menţinut pe arterele principale din judeţele Brăila şi Ialomiţa.

Marţi dimineaţă, a fost întreruptă circulaţia din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile pe următoarele drumuri naţionale: în judeţul Buzău: DN 22 Râmnicu Sărat – Brăila, DN2B Buzău – Brăila(traficul este întrerupt pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5t) şi DN2C Costeşti – Padina; în judeţul Vrancea: DN 23B Măicăneşti – Ciorăşti; în judeţul Teleorman: DN51A Zimnicea – Piatra, DN65E Roşiori de Vede – Furculeşti, DN65A Turnu Măgurele – Roşiori de Vede; în judeţul Galaţi: DN24D în zona Crăieşti;  în judeţul Călăraşi: DN3 Lehliu – Călăraşi, DN41 Olteniţa – Daia. Autostrada A2 a rămâns închisă pe segmentul Bucureşti – Drajna, iar în judeţul Ialomiţa DN2A Slobozia – Urziceni şi DN2C Slobozia – Buzău au fost deblocate.

021/9360 – numărul de urgenţă

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România sau, pentru detalii, apelând numărul de telefon 021/9360( Comandamentul Central de Iarnă). Totodată, se atrage atenţia asupra echipării vehiculelor pentru circulaţia în condiţii de iarnă, mai ales când se parcurg distanţe lungi (lanţuri antiderapante, cauciucuri de iarnă, lopată, nisip, carburant suficient, pături, alimente, apă, telefon mobil).

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite