Constanţa: Transformator electric, distrus în incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trasformatorul a luat foc din cauza suprasolicitării
Trasformatorul a luat foc din cauza suprasolicitării

Oamenii din cartierul km 4-5 au rămas pe întuneric toată noaptea, iar linia telefonică de reclamaţii a ENEL a fost înroşită de sutele de reclamaţii ale abonaţilor nervoşi că stau pe întuneric pe banii lor.

Sute de familii şi-au petrecut noaptea în beznă, dupa ce un transformator electric a fost distrus azi-noapte de un puternic incendiu.

Mai multe explozii i-au îngrozit pe locatarii din zonă, iar oamenii au înrosit linia telefonică sunând la 112 de teamă că flăcările ar putea sa se raspândească până la casele lor.

Constănţenii care locuiesc la intersecţia străzii Pandurului cu Şoseaua Mangliei au tras o sperietură groaznică după ce transformatorul electric a fost cuprins de flăcari şi a explodat în mai multe rânduri.

Pompierii militari au ajuns rapid la faţa locului însă nu au putut interveni şi au fost nevoiţi să privească neputincioşi cum arde transformatorul.

„Am fost solicitaţi să intervenim, dar am aşteptat o jumătate de oră ca cei de la ENEl să oprească alimentarea cu energie electrică, pentru a putea interveni“, au declarat dispecerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite