Constanţa: Tragic: În ziua de Crăciun, trei constănţeni și-au pierdut viața în județul Arad FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu trei morti
Accident cu trei morti

Vacanţă încheiată tragic pentru două familii din Constanţa. Drumul lor s-a încheiat tragic pe DN 7, în apropiere de localitatea Cicir, lângă Arad. Maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism care venea din faţă. Două femei şi un bărbat au murit pe loc, iar şoferul vinovat este internat, în stare gravă la spital.

Cei patru, două femei şi doi bărbaţi, mergeau dinspre Constanţa spre vama Nădlac. Conducătorul auto, Gheorghiţă Boldaş, de 51 de ani, şi soţia sa, Virginia, de 53 de ani, aveau dublă cetăţenie, română şi austriacă. La un moment dat, Gheorghiţă Boldaş, aflat la volanul autoturismului Volkswagen Jetta, înmatriculat CT 54 TVM, a adormit la volan şi a intrat pe contrasens.

Casa pentru care familia Boldaş a lucrat 14 ani în Austria

A lovit frontal un autoturism Audi A3, înmatriculat AR 09 KDE, care venea din sens opus, la volanul căruia se afla Nicolae Simion Ardelean, de 21 de ani, cetăţean austriac.

Mioara Trifu (48 de ani) este una dintre victimele tragicului accident

Casa pentru care familia Boldaş a lucrat 14 ani în Austria
Mioara Trifu este una dintre victimele tragicului accident

În urma impactului, primul autoturism s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea şi s-a oprit în câmp. Trupurile celor 4 soţi au fost aruncate din maşină. Au decedat pe loc soţii Viorel şi Mioara Trifu, de 56 şi respectiv 48 de ani, din Constanţa şi soţia conducătorului auto, Virginia Boldaş, de 53 de ani.

Vecinii familiei Trifu au aprins lumânări în faţa apartamentului lor

Vecinii familiei Trifu au aprins lumânări în faţa apartamentului lor

Şoferul vinovat şi pasagerii din cea de a doua maşină au fost  transportaţi la spital. Din cauza accidentului,  circulaţia pe DN7, în apropiere de Sâmbăteni, a fost blocată pe un sens, aproximativ o oră.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite