Constanţa: Traficul pe Autostrada Soarelui a fost blocat din cauza unui accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii au fost îndrumaţi pe rute ocolitoare
Şoferii au fost îndrumaţi pe rute ocolitoare

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost blocat în urmă cu aproximativ oră din cauza unui accident rutier produs între Cernavodă şi Feteşti. Accidentul a fost provocat de o şoferiţă care a pierdut controlul volanului şi a intrat în glisiera de pe centrul autostrăzii.

Elena B. în vârstă de 38 de ani se afla la volanul unui Fiat Punto. Deocamdată poliţiştii nu au stabilit dacă femeia a pierdut controlul volanului din cauza unei defecţiuni tehnice sau pentru că circula cu viteză mare.

Prima măsură luată de poliţişti a fost aceea de a devia traficul rutier de pe Drumul Naţional 1 A pe Drumul Naţional 3 B, Feteşti -Vlădeni. 

Traficul pe autostradă a fost restricţionat în intervalul 13.45- 14.15 pe sensul de mers pe care s-a produs accidentul. Iniţial poliţiştii au fost informaţi că şoferinţa, rănită în urma coliziunii, va fi preluată de un elicopter şi va fi transportată la un spital din Bucureşti. Pentru că starea pacientei nu era gravă s-a renunţat la acest plan iar rănita a fost dusă cu o Ambulanţă la un spital din Feteşti.

La această oră traficul pe autostradă se desfăşoară normal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite