Constanţa: UPDATE Traficanţi de cocaină reţinuţi cu focuri de armă în Medgidia / VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii sunt cercetaţi pentru trafic de droguri
Bărbaţii sunt cercetaţi pentru trafic de droguri

Cinci persoane au fost reţinute de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa sub învinuirea că făceau trafic de droguri. Trei dintre suspecţi vor fi prezentaţi cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii i-au reţinut pe  Sava Vergil (40 de ani), Tudor Vasilac (28 de ani) şi Ion Iacobecsu (19 ani), toţi din Cernavodă. În aceeaşi acţiune au fost reţinuţi şi Marius Nomoleşeanu (30 de ani) din Feteşti şi Marius Rafira (23 de ani) din Năvodari.

Bărbaţii au fost prinşi în flagrant în Medgidia, iar pentru prinderea lui Sava şi a lui Iacobescu, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă două focuri de avertizare.

„Doi dintre suspecţi au încercat să scape şi s-a folosit armamentul din dotare“, a declarat Anda Drăgulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. 

Ieri, procurorii i-au reţinut în baza unei ordonanţe de urgenţă pe Sava, Nomoloşanu şi Rafira, iar judecătorii constănţeni au emis un mandat de arestare preventivă de 29 de zile pe numele celor trei bărbaţi.

Ceilalţi doi suspecţi, Ioacobescu şi Vasilac au primit interdicţia de a părăsi localitatea de domiciului. În maşina suspecţilor au fost găsite drogurile deja porţionate pentru a fi vândute şi suma de 8.300 de lei.

Anchetatorii au confiscat o jumătate de kilogram de marfă. Cocaina era deja porționată pentru a fi înghițită și transportată. Pentru imobilizarea traficanților s-au folosit focuri de armă. Captura valorează 32.500 de euro.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite