Constanţa: Tinimtex anunţă cele mai mici preţuri din istoria sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea dea 46-a ediţie a târgului naţional de îmbrăcăminte şi încălţăminte Tinimtex se deschide mâine, la ora 10.00, la Pavilionul Expoziţional Constanţa, dar şi la Perla, Aurora, Victoria şi Tenis Club Idu.

Cele peste 265 de firme participante vor expune pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, până la 21 februarie. Pentru această ediţie, organizatorii - Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Federaţia patronatelor din Industria Uşoară - îşi pun speranţe în capacitatea expozanţilor de a înţelege importanţa aplicării politicii soldărilor reale pentru a putea atrage cât mai mulţi clienţi.

„La această ediţie vor fi, într-adevăr, preţuri mici. Un compleu de damă va fi 30 de lei, iar un sacou 20 de lei“, a declarat preşedintele FEPAIUS, Aurelienţu Popescu. Sunt preţuri care ar fi trebuit să fie practicate demult la astfel de manifestări cu scopul de atrage cât mai mulţi vizitatori. Ar fi una dintre modalităţile prin care producătorii şi comercianţii ar putea trece mai uşor peste criză decât să se încăpăţâneze să menţină preţurile ridicate şi să rămână cu marfa în stoc. Ar fi unul dintre motivele pentru care producţia industrială a scăzut cu 25 la sută în ultimele 11 luni, iar numărul de salariaţi a fost redus cu 20 la sută. De asemenea, în aceeaşi perioadă, exportul a cunoscut un regres de 15 la sută.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite