Constanţa: UPDATE Jaf şi focuri de armă la o casă de schimb valutar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au pus pe fugă pe hoţi
Poliţiştii i-au pus pe fugă pe hoţi

Doi indivizi au pătruns, azi noapte, într-o casă de schimb valutar din Ovidiu şi au furat casa de bani din incintă. Principalul martor în acest caz este un poliţist care i-a surprins pe hoţi în timp ce plecau şi a tras şase focuri de armă în direcţia lor.

Update: Din interiorul casei de schimb a fost furată o casă de bani metalică pe care hoţii au scos-o din suruburi şi în care se aflau lei şi valută, valoarea totată a pagubei fiind de 70.200 ron. Deşi poliţiştii au oprit aseară mai mulţi potenţiali suspecţi nici unul dintre ei nu s-a dovedit a fi făptaşul.

Incidentul s-a produs înainte de miezul nopţii. Poliţiştii au stabilit ulterior că făptaşii, doi bărbaţi cu cagule trase pe faţă, au tăiat gratiile, au spart geamul şi au pătruns în interior. Spre ghinionul lor, în timp ce încercau să scoată seiful, prin zonă a trecut o patrulă de Poliţie. Poliţiştii au remarcat că în casa de schimb valutar se petrece ceva suspect şi s-au apropiat. Hoţii au reuşit să iasă, s-au urcat într-o maşină Alfa Romeo cu număr de înmatriculare străin şi au fugit. Poliţistul a folosit armamentul din dotare trâgând spre autoturism nu mai puţin de şase focuri de armă, însă hoţii au reuşit să fugă.

La acest moment poliţiştii sunt în alertă şi încă de azi-noapte au fost instalate filtre pe toate şoselele din judeţ.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite