Constanţa: Taximetriştii câştigă dublu pe timp de viscol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aceste zile, în oraş, taxiurile au fost printre cele mai utilizate mijloace de transport. Taximetriştrii au profitat din plin şi şi-au asumat toate riscurile de a circula pe străzile acoperite de zăpadă şi cu un strat de gheaţă dedesubt.

„Trebuie să curăţăm maşinile şi să mergem mai încet, dar e bine, ne descurcăm“, a declarat Constantin Mitrică de la firma General Taxi. Bărbatul nu a apucat să ne spună prea multe cuvinte pentru că doi clienţi s-au confruntat pentru a avea întâietate să urce în maşină.

„Acum se vede cine este şofer“

În cele din urmă, bărbatul a renunţat la luptă în favoarea doamnei. În spatele lui a oprit imediat un alt taximetrist pregătit de treabă, deşi era dis-de dimineaţă. „Merge bine treaba. Câştigăm ca-n perioada Sărbătorilor de iarnă. E destul de greu din cauza drumurilor, dar acum se vede cine este un bun şofer. Aşa, pe timpul verii, toţi se cred şoferi buni, dar la vreme rea trebuie să ai experienţă“, a spus şi Tudor Bugulete de la firma de taxi Mondial.

„Timpii de deplasare sunt mai mari, de până la 15 minute, din cauza drumurilor cu zăpadă, iar comenzile s-au dublat pe o astfel de vreme“, a declarat Valentin Daraban de la firma Valentino&Doris. Dacă în 24 de ore, într-o zi obişnuită, câştigul ajunge la 1.800 de lei, acum se dublează.

Cifră

3.600 de lei
este venitul pe care l-a putut câştiga un taximetrist care a circulat în aceste zile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite