Constanţa: Taximetrist cu opt dosare penale pentru conducere fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Popa (25 de ani), un taximetrist din Constanţa, a fost prins de poliţiştii constănţeni, pe strada Soveja, în timp ce conducea un taxi, deşi avea permisul suspendat. Bărbatul este angajat al firmei Geoluci SRL din Iaşi, cu punct de lucru în Constanţa.

Poliţiştii au descoperit că taximetristul avea permisul suspendat încă din 2008, după ce a fost prins la volan, sub influenţa alcoolului. De atunci, şoferul a mai acumultat şapte dosare penale, pentru că a continuat să conducă.

„Era angajat de puţin timp la firmă. A spus că a prezentat o copie după permisul de conducere şi aşa a obţinut locul de muncă. Cercetările vor fi îndreptate şi împotriva celui care i-a dat maşina pe mână, fără să verifice dacă este în legalitate“, a declarat comisarul Tudorel Dogaru, şeful Biroului Accidente din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa.

Administratorul firmei Geoluci SRL din Iaşi spune că George Petcu nu era salariat al societăţii. „Nu există acest şofer pe lista de angajaţi. Ne vom deplasa chiar astăzi la Constanţa să vedem despre ce este vorba“, a spus administratorul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite