Constanţa: Târgul cu produse tradiţionale, deschis până mâine seară FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea caldă de astăzi i-a scos pe constănţeni la plimbare. Unii au ales faleza, dar alţii au vrut să îşi facă şi cumpărăturile, aşa că au ales să viziteze Piaţa Ţărănească, deschisă zilele acestea pe platoul Casei de Cultură Constanţa.

Zeci de producători autohtoni din toate colţurile ţării îşi prezintă zilele acestea delicatesele pe care le fac în propriile gospodării şi pentru care garantează că sunt 100% naturale.

Daniel Gavrilă îi îmbină pe vizitatori să deguste produsele de Baia Mare

Palincă de Bihor veche de 3 ani la 20 de lei/litrul, brânzeturi de toate felurile: de burduf, cu mărar, cu busuioc sau cu chimen, cârnăciori de Pleşcoi sau din carne de căprioară şi mistreţ la 45 de lei/kilogram, toate pot fi găsite în acelaşi loc. „Avem numai produse făcute de mâna noastră, fără E-uri“, spune Daniel Gavrilă din Şucuta, Baia Mare.

Dulciurile sunt nelipsite

Cei care doresc numai să guste un produs, o pot face la faţa locului, fără a plăti nimic. Nici nu mai trebuie să consume butelia acasă pentru că micii şi caltaboşii sunt pregătiţi pe grătar, chiar pe platoul din faţa Casei de Cultură.

Micii, frigăruile şi cârnăciorii pot fi degustate pe loc

Târgul este deschis până mâine seara la ora 18.00.

image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite