Constanţa: Târgul Mariage Fair Show pentru un început în doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia ediţie a târgului de nunţi Mariage Fair Show s-a deschis astăzi la Sala Sporturilor din Constanţa. Toate serviciile necesare organizării unuia dintre cele mai importante evenimente din viaţa tinerilor: nunta, pot fi găsite într-un singur loc.

Aproape 25 de expozanţi vin cu oferte speciale şi reduceri substanţiale pentru cei care decis să încheie contractele pe perioada târgului. „Ca noutate, în acest an avem o ofertă de petrecere în aer liber. Atât cununia religioasă, cât şi petrecerea poate avea loc la un cort aplasat pe malul mării, care are o capacitate de 300 de persoane“, a declarat Carmen Bucată, reprezentantul Event Expert, organizatorul manifestării expoziţionale.

Expozanţii spun însă că pentru anul în curs cererile din partea tinerilor însurăţei nu sunt ieşite din comun. În materie de rochii, se poartă cele în culori de alb şi crem, cu cristale Swarowsky şi cu broderii manuale. „Anul acesta sunt cerute broderiile manuale pe satin sau voal, iar culorile sunt de alb şi crem“, a declarat Alina Popa, de la Casa Tania din Piatra Neamţ.

Expozanţii de la Angel Brides Bucureşti sunt de părere că anul acesta se poartă rochiile de mireasă în formă de sirenă, cu sau fără trenă, dar şi cele scurte. „Pe perioada manifestării oferim reduceri de până la 25% la rochiile de mireasă şi cele de ocazie. Astfel, cea mai iesftină eochie ar fi de 390 de euro, iar cea mai scumpă ajunge şi la 1.000 de euro“, a spus Raluca Cepoi, reprezentant Angel Brides.

Albume foto unicat

Muncă uşoară nu au nici fotografii pentru astfel de evenimente, care trebuie să răspundă, de la an la an, unor noi exigenţe. „S-au schimbat mirii care înghiţeau tot ce le vindeau fotografii. Este nevoie ca un fotograf să fie alături de ei, să îi îndrume. Albumele trebuie să fie cât mai curate, nu cu câte 10 fotografii pe o pagină. Mai sunt şi acele şedinţe foto de după nuntă, la care miresele se pregătesc cu o mare atenţie, ceea ce este foarte bine“, a declarat Virginia Penaru.

Târgul este deschis până duminică, între orele 10.00 şi 20.00.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite