Constanţa: Târg de turism în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Târgul de Turism „Bursa Litoral - Delta Dunării 2010", care se va ţine la Pavilionul Expoziţional, vă puteţi găsi oferte de concediu ieftine.

Peste 200 de agenţii de turist din toată ţara sunt aşteptate să îşi prezinte ofertele pentru sezonul turistic 2011 şi să facă oferte atractive celor prezenţi vineri la târg.

Concurs de gătit

Ofertele operatorilor din turism vor fi prezentate într-o atmoferă de vacanţă. „Printre vacanţe, puteţi participa sau asista la Concursul Internaţional de Gastronomie, aflat la a doua ediţie şi organizat de Asociaţia Profesioniştilor în Gastronomie", a declarat Cristina Frecea, secretar general al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

Maşini de epocă

Pasionaţii de autoturisme au ocazia să participe expoziţia de maşini de epocă, iar nostalgicii pot face un tur al hotelurilor de pe litoral, oferit de patronatele hoteliere de pe litoral.
Cu ocazia lansării Târgului de Turism „Bursa Litoral - Delta Dunării 2010", la Pavilionul Expoziţional de la intrare în Mamaia, operatorii din turism vor lansa programele „Înscrieri timpurii 2011" şi „Vacanţa în Ţara mea - Litoral 2011".

Programul târgului

Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, la ora 11.00 şi va ţine până la seara, la ora 18.00.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite