Constanța: Târg de produse bio, printre yachturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de vineri, în incinta Ana Yacht Club de pe plaja din Eforie Nord se va desfășura Târgul Național Bio Fair 2010.

La eveniment vor participa producători din domeniul bio, iar constănţenii dar şi turiştii vor găsi produse diversificate de la miere, confecţii bio, produse fără gluten, siropuri naturale, cafea organică, dulciuri fără zahăr, tincturi medicinale şi nutriţionale.

Târgul, care va avea loc până duminică, este organizat de Târguri Altfel împreună cu Event Expert și Asociaţia Litoral - Delta Dunării.

Anticarii expun tot în Eforii

Târgul Colecţionarilor de Antichităţi ANTICA de la Eforie Nord și-a prelungit perioada de desfășurare cu încă o săptămână. Pe faleza din Eforie Nord, între fostul restaurant Neon şi Hotelul Bran expun colecţionari din Maramureş, Bucureşti, Iaşi, Piteşti, Bacău.

Sunt oferite spre vânzare piese de mobilier, pietre semipreţioase, tablouri, gablonzuri, timbre, medalii, colecţii de numismatică valoroase, obiecte din argint, tablouri, statuete.

Următoarea ediţie a Târgului Colecţionarilor de Antichităţi ANTICA se va desfăşura tot în Eforie Nord în faţa Grădinii de Vară, în primul weekend din luna iulie.

De asemenea, de această dată în Eforie Sud, în parcul din faţa Primăriei,  colecționarii de antichităţi își vor expune obiectele în perioada 20- 23 august.

Citiți și

Constanța: Târg de îmbrăcăminte și încălţăminte la Mangalia

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite