Constanţa: Târg de Paşte la Şcoala Ion Minulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii îşi prezintă ofertele
Copiii îşi prezintă ofertele

Copiii de la Şcoala Ion Minulescu din Constanţa au muncit de zor în această săptămână. Ei au pregătit prăjituri alături de părinţi pentru a participa la Târgul de Paşte organizat în unitatea şcolară.

Părinţii şi prietenii au fost invitaţi la expoziţia cu vânzare, iar micii vânzători au fost asaltaţi de cumpărători. Micuţii au scos la vânzare ouă încondeiate, prăjituri, plăcinte, pască, diverse figurine din ciocolată, produse specifice Sărbătorilor Pascale. Printre cei mai activi expozanţi s-au numărat elevii claselor I B şi a V-a B. Micuţii au încercat să atragă cumpărătorii cu diverse oferte şi cu preţuri atractive. O prăjitură de casă costa doar un leu.

„Expoziţia cu vânzare are ca scop  strângerea de fonduri pentru proiectul «Ia atitudine!», care îşi propune derularea unor activităţi de combatere a violenţei în şcoală, a absenteismului şi abandonului şcolar. Din banii strânşi probabil că vom organiza o excursie pentru elevi“, a declarat Valentina Mesea, directorul unităţii şcolare. La finalul târgului, micuţii au adunat 1.200 de lei din vânzarea produselor tradiţionale.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite