Constanţa: Târg cu suflet la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Cea dintâi ediţie a Târgului cu suflet la malul mării s-a desfăşurat timp de două zile la Casa de Cultură a Sindicatelor şi a reunit peste 20 de participanţi.

Organizatorul acţiunii, Laurenţiu Parnic a declarat că târgul este dedicat Zilei Îndrăgostiţilor, dar şi mărţişorului. Artiştii s-au prezentat în faţa publicului cu diferite obiecte, pornind de la bijuterii, ţesături, până la mărţişoare. 

Preţurile produselor au variat. Cert este că fiecare şi-a putut cumpăra ceva frumos care să-i reprezinte personalitatea. Bijuteriile au avut preţuri de la trei lei până la 150 de lei, goblenurile au putut fi achiziţionate cu sume de la 50 de lei până la  maxim 400 de lei. Cele mai ieftine au fost accesoriile pentru păr- trei lei o clamă.

Realizatorii acestor obiecte au folosit tot felul de materiale pentru mărţişoare, unii dintre ei  decorând tradiţionalele produse cu grâu sau dovleac. La alte standuri, cerceii s-au vândut cu  şase sau zece lei, brăţările cu 25 lei, iar inelele cu 15 lei. Nu au lipsit de la târg nici obiectele de îmbrăcăminte.

Rochiile pentru doamne şi domnişoare au putut fi cumpărate cu o sută de lei, iar dacă cineva şi-a dorit ceva pentru ocazii mai deosebite pot găsi şi rochii la 600 de lei.
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite