Constanţa: Tânără dispărută de la domiciliu de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Secţiei 2 Constanţa caută o tânără de 18 ani, dispărută de la domiciliu. Oamenii legii spun că tânăra a dispărut de acasă din data de 9 martie, de la ora 15.00, în timp ce prietena fetei spune că luni, 7 martie, Simona nu a ajuns la şcoală.

Simona Adriana Foca este elevă în clasa a XII-a la Liceul Virgil Madgearu, din cartierul Tomis Nord şi, spune prietena ei, foarte preocupată de şcoală.

„Duminică a fost la mine, dar nu mi-a dat de bănuit că ar avea intenţia să plece de acasă. Luni am sunat-o să mergem la şcoală şi avea telefonul închis. Este foarte ciudat că a dispărut aşa pentru că ea s-a pregătit bine pentru testele pe care le-am avut la şcoală şi mereu avea grijă să nu întârzie la ore, cu atât mai puţin să întârzie. Deja are cinci zile de când lipseşte, iar pentru ea este ceva ieşit din comun“, spune Georgiana Ichim, prietena Simonei.

Explicaţii într-un bilet

Prietena Simonei ştie că aceasta avea un prieten pe nume Marian, pe care nu i-l prezentase. „Ciudat este că în biletul lăsat părinţilor, Simona spune că a plecat cu un băiat pe nume Ionuţ“, spune Georgiana. Şi pe contul de Facebook, Simona şi-a schimbat informaţiile din profil, înlocuind oprţiunea „într-o relaţie“ cu cea de „logodită“. Pe lângă şcoală, Simona îşi câştiga proprii bani lucrând la rstaurantul Colonadelor.

Oamenii legii fac apel la populaţia care a văzut-o pe tânără să anunţe Secţia 2 Poliţie sau să sune la 0728.789.936.

Tânăra are 1.60 metri înălţime, 50 de kilograme, faţă ovală, păr şaten, ochi căprui. La data dispariţiei purta pantaloni blue-jeans de culoare albastru deschis, geacă de fâş cu glugă ce prezintă desene în mai multe culori.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite