Constanţa: TIR-urile, întoarse din drum de poliţiştii constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR-urile nu au voie să iasă din oraş
TIR-urile nu au voie să iasă din oraş

Poliţiştii de la Rutieră au format filtre la ieşirea din municipiul Constanţa pentru a opri şoferii cu autovehicule cu masa mai mare de 7 tone.

 „Oamenii au ştiut că nu le este permis să plece la drum, aşa că puţini s-au aventurat, pentru că ştiau că oricum e inutil“, a declarat agentul Marius Curcă, de la Poliţia Rutieră Constanţa.

Un TIR care trebuia să ajungă în Italia a fost întors din drum la ieşirea din Constanţa, pe Drumul Naţional 3. „Eu sunt din Iaşi. Am ajuns alaltăieri la Constanţa, iar acum trebuie să duc un transport la Verona, dar vremea mi-a dat planurile peste cap“, a declarat şoferul Constantin Gherman. Autovehiculul a fost parcat la ieşirea din municipiul Constanţa până la îmbunătăţirea vremii.

Autoturismelor le-a fost permisă trecerea, dar şoferii au fost sfătuiţi de poliţişti să circule cu viteză redusă. Pentru a nu avea probleme, unii şi-au dotat maşinile corespunzător, cu lanţuri antiderapante. „Am circulat greu pe străzile secundare din Constanţa, unde e zăpadă multă. Mi-am cumpărat lanţuri, ca să nu mai am probleme“, a declarat constănţeanul Sorin Ţucă.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite