Constanţa: Sute de oameni îi aduc ultimul omagiu lui Emilian Burcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii, colegii de serviciu şi de partid, dar şi oameni din localităţile învecinate au aşteptat aseară înfriguraţi maşina care a adus acasă sicriul în care se află trupul neînsufleţit al primarului.

Sicriul a fost depus în locuinţa sa din Adamclisi. Noaptea trecută, s-au strâns la locuinţa familiei Burcea din Adamclisi nu doar rude, colegi, ci şi oameni din alte localităţi care l-au cunoscut şi au ţinut să-i aducă un omagiu.Oamenii din comună şi din satele vecine sunt înmărmuriţi. „Încă sunt şocată, nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. A fost un om deosebit, ştia să asculte şi să să ajute pe toată lumea. E o pierdere mare pentru Adamclisi. Condoleanţe familiei!“, a declarat Alina Oglan,  o studentă de 21 de ani din comună.

Mâine dimineaţă, sicriul va fi depus la ora 8.00 la Primăria Adamclisi, locul unde Emilian Burcea a ocupat în ultimii şase ani fotoliul de primar. Înmormântarea, organizată de colegii de partid şi de familie, va avea loc mâine la ora 12.00. Primarul va fi înhumat în cimitirul din localitatea natală.

Emilian Burcea a decedat luni, la ora 15.00, la spitalul din Silistra, Bulgaria, după ce a suferit un infarct miocardic.  Medicii bulgari au concluzionat că el a mai suferit un preinfarct în urmă cu un an de zile.


VEZI AICI CE PROIECTE AVEA PRIMARUL PENTRU COMUNA ADAMCLISI!

CITEŞTE ŞI: ULTIMUL DRUM AL LUI EMILIAN BURCEA!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite