Constanţa: Supravieţuitorul strivit de gard: „Nu mi-am imaginat că o plimbare se poate transforma într-o tragedie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a scăpat cu viaţă de sub zidul Cimitirului Central din Constanţa care s-a prăbuşit peste el şi prietenul său povesteşte clipele de groază prin care a trecut. Omul a văzut moartea cu ochii.

Emilian Vuţă (58 de ani) se întorcea din oraş unde plecase cu treburi. Alături de el se afla şi prietenul său bun Ion Ciubotaru (63 de ani), care şi-a pierdut viaţa în momentul în care gardul de beton a căzut peste ei. Se cunoşteau de foarte mult timp, amândoi fiind colegi de muncă la intreprinderea Midia Năvodari.

Supravieţuitorul strivit de gard: „Nu mi-am imaginat că o plimbare se poate transforma într-o tragedie"

„Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Când am văzut că zidul vine peste noi, eu am dat să fug însă m-a dărâmat şi pe mine. Placa de beton mi-a rupt piciorul“, povesteşte bărbatul clipele de groază prin care a trecut.

Prins sub zidul gros de beton, omul a început să strige după ajutor. Ambulanţa l-a transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a primit îngrijiri medicale.

„La telefon am aflat de accident“

Soţia bărbatului rănit de plăcile de beton, Carmen Vuţă a primit vestea prin telefon. Femeia s-a dus direct la spital şi încerca să afle de la medici şi asistente care este starea de sănătate a soţului său.

„Un tânăr m-a sunat şi mi-a spus că a căzut gardul cimitirului peste amândoi. M-am speriat foarte tare şi am venit la spital“, spune femeia panicată.
După ce a fost supus unui examen medical amănunţit, Emilian  Vuţă a fost internat pe secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite