Constanţa: Subofiţer ISU Dobrogea cercetat penal pentru fugă de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Todea este angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, detaşamentul Cernavodă.

Bărbatul de 29 de ani a provocat aseară un accident rutier pe Drumul Naţional 3, în dreptul localităţii Valu lui Traian.


 Subofiţerul se afla la volanul autoturismului persoanal marca Audi şi pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară a lovit maşina din faţa sa, o Dacie condusă de constănţeanul Ionuţ Daniel Dobrea (21 de ani).


Conducătorul Daciei a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Tânărul de 21 de ani a fost diagnosticat cu plagă la nivelul lobului occipital şi multiple traumatisme provocate prin accident rutier, însă nu a rămas internat.


Reţinut după aproape 24 de ore


Subofiţerului a fugit de la locul accidentului şi a fost reţinut abia astăzi, în jurul orei 14.00. Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că bărbatul care a se face vinovat de producerea accidentului avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. 


Subofiţerul este cercetat pentru vătămare din culpă şi pentru că a părăsit locul accidentului, precum şi pentru că a circulat cu un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite