Constanţa: Subjugarea femeii - tertipul designerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuanţele de gri, uni sau în dungi, prind foarte bine la bărbaţi
Nuanţele de gri, uni sau în dungi, prind foarte bine la bărbaţi

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Tinimtex, care se deschide astăzi în staţiunea Mamaia, aduce şi la Constanţa tendinţele modei pentru sezonul primăvară-vară 2010, lansate la Salonul Prêt à Porter Paris din luna ianuarie.

„În acest an se poartă mantoul acoperitor, atât la dame, cât şi la bărbaţi, de diferite lungimi, în nunaţe de gri şi maro. Damele poartă cât mai multe accesorii: bijuterii care conţin material, cristale, orice poate subjuga atenţia femeii pentru a o determina să cumpere. Femeia este cea care cheltuieşte cu uşurinţă sume importante de bani doar pentru a fi în ton cu moda“, a declarat Aurelienţu Popescu, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Industria Uşoară (FEPAIUS).

Din garderoba oricărei doamne care se respectă şi ţine pasul cu moda nu trebuie să lipsească, în acest an, decoraţiile pentru păr - nodurile pe bentiţe, diademe, bandouri şi barete, sculpturale sau minuscule. Ca accesorii, poşetele, trebuie să aibă aplicate diferite bijuterii, cât mai strălucitoare. Compleurile bussines de alb şi negru rămân la modă în acest sezon pentru dame. De asemenea, ţesăturile în carouri, uni şi cele în nunaţe de gri şi maro sau foarte mult alb vor fi considerate în ton cu moda.

Culorile şi accesoriile momentului

Nuanţele de mov, mai ales pentru costumaţiile de zi, sunt considerate de efect, la fel şi combinaţiile de alb şi negru. Cu excepţia albului, aceleaşi culori sunt valabile şi pentru costumaţiile domnilor, fie că este vorba despre palton, costum, sau pantalon şi sacou separate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite