Constanţa: Studenţie în stil exotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.000 de studenţi au fost prezenţi pe platoul din faţa Facultăţii de Medicină din campusul Universităţii Ovidius, la deschiderea anului de învăţământ.

Început emoţionant pentru „boboci“, dar plictisitor pentru studenţii „veterani“. Pata de culoare în marea de solemnitate a fost dată de un grup de tineri cu înfăţişare exotică, studenţi la Pedagogia Artelor Plastice şi la Medicină, care au ales să asculte muzică raggae sau hip-hop în locul discursurilor oficialităţilor.

Daniel State (20 de ani), foto stânga, şi Adelina Memet (de 19 ani), din Constanţa, sunt studenţi în primul an la Facultatea de Pedagogie a Artelor Plastice. „Vrem design interior şi este cea mai bună modalitate de a studia grafica şi culorile“, spune Adelina. „Iar eu am vrut să am de-a face cu artele“, continuă Daniel, fără a renunţa la casca telefonului de unde răsuna muzica lui Eminem.

Mai ieftin în România

Cei doi „boboci“ constănţeni sunt legaţi de Aneesh Mohd Igbal de pasiunea comună pentru cultura rasta. Aneesh este din Trivandrum, India, şi este student în anul 4 la Medicină Generală la Universitatea Ovidius.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite