Constanţa: UPDATE Studentul de la Teologie dispărut în circumstanţe misterioase a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin-Ionel-Sebastian Iconaru
Alin-Ionel-Sebastian Iconaru

Tănărul care a pus pe jar Poliţia s-a întors acasă. Studentul le-a spus părinţilor că a fost plecat în judeţul Prahova, la o cunoştinţă.

UPDATE Tânărul a revenit ieri în Constanţa şi le-a spus părinţilor săi că a fost plecat la un amic din judeţul Prahova. Povestea spusă de student pare greu de crezut: nu a putut să-şi sune părinţii pentru că i se descărcase telefonul mobil. Iconaru a mers şi la Poliţie, care îl dăduse deja în urmărire.

Alin-Ionel-Sebastian Iconaru (20 de ani) din satul Ulmu, judeţul Brăila, locuia în gazdă. Tânărul urmează cursurile Facultăţii de Teologie şi a fost văzut ultima dată joi, la ora 12.00, când a plecat de la gazdă spunând că se duce la cursuri. De atunci nimeni nu mai ştie nimic de el iar telefonul mobil este închis.  Tânărul are constituţie astenică, înălţimea de aproximativ 1,60 metri, păr şaten, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, tuns scurt, păr şaten, pieptănat pe spate, fără semne particulare. La momentul dispariţiei tânărul era îmbrăcat cu geacă de culoare închisă, cu dungi albe, pantaloni de stofă de culoare închisă, ghete negre.
Cei care pot da relaţii despre dispărut sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112!


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite