Constanţa: Striperii constănţeni se pregătesc pentru show-rile de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Striperii Alex, Khiril, Vasi şi Adi (trupa Amour Boys) vor avea spectacole tot weekend-ul
Striperii Alex, Khiril, Vasi şi Adi (trupa Amour Boys) vor avea spectacole tot weekend-ul

Petrecerile din acest weekend sunt dedicate femeilor. Dansatorii de striptease sunt principalii invitaţi ai petrecerilor organizate pentru ziua femeilor.

Weekend-ul este plin de show-uri incendiare, susţinute de dansatorii din Londra, de cei de la Taboo Boys, Mystic Boys, Glamour Boys, Flamingo Boys sau de la Amour Boys.

Cei din urmă vor să fie revelaţia seriei de petreceri de 8 Martie. Dansatorii s-au antrenat zilnic la sala de fitness, au mers la cosmetică şi au pus la punct  coregrafia. Ei şi-au pregătit ţinutele tematice, de marinar, spartan, poliţist sau pompier şi promit să dezlănţuie hormonii persoanelor de sex feminin, în super spectacole de striptease. În Club Crush, băieţii de la Taboo Boys vor încinge sâmbătă noaptea femeile dornice de senzaţii tari şi bărbaţi musculoşi.

Striperul lui Jacko

„Pentru noaptea de duminică spre luni avem pregătit un party special, cu cinci striperi de culoare din Londra. Este noaptea black night party. Unul dintre ei a fost dansatorul lui Michael Jackson, iar duminică se va dezbrăca special pentru constănţence“, a spus Cristina Sandu, reprezentant Club Crush. Pentru dezmăţ, femeile trebuie să plătească 30 de lei intrarea.

Reprezentantele sexului frumos sunt invitate duminica aceasta, în Club Vansses, la un spectacol incitant susţinut de trupa Flamingo Boys. Dacă îi preferaţi pe băieţii de la Taboo Boys, atunci îi puteţi atinge, duminică, în Club Two, după miezul nopţii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite