Constanţa: Stadionul din Năvodari ar putea purta numele lui Adrian Păunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Păunescu
Adrian Păunescu

Numele poetului Adrian Păunescu ar putea dăinui la malul mării. Un consilier local din oraşul Năvodari a venit cu ideea denumirii stadionului din oraş după marele poet contemporan.

„Ideea i-a venit unui consilier, având în vedere că Păunescu ţinea spectacolele pe stadioane“, a declarat edilul din Năvodari, Nicolae Matei. Propunerea va fi dezbătută în următoarea şedinţă de consiliu local şi va fi suspusă dezbaterii publice, pentru cel puţin 30 de zile, pe site-ul Primăriei Năvodari.

Constanţa: Păunescu, ultima oară pe scenă: „«La revedere» şi «Adio»"
Spectacol în memoria lui Adrian Păunescu la Mangalia

Poetul Adrian Păunescu a mers la Năvodari, ultima dată, la invitaţia primarului Nicolae Matei în luna iulie a acestui an. El a onorat invitaţia de a participa la manifestările prilejuite de Zilele Oraşului Năvodari şi chiar a susţinut un concert cu Cenaclul Flacăre pe stadion. Atunci, edilul din Năvodari s-a arătat foarte emoţionat de faptul că poetul i-a onorat cu prezenţa. „Cenaclul nu a mai ieşit pe scenă de 25 de ani şi sunt fericit că Adrian Păunescu, împreună cu familia sa, a venit la Năvodari“, a spus Nicolae Matei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite