Constanţa: Spulberată de un autocar în faţa bisericii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână a murit azi dimineaţă după ce a fost lovită de un autocar din Belarus. Accidentul s-a produs în centrul oraşului Ovidiu în faţa bisericii, pe drumul naţional 2 A.

Victima a fost efectiv spuberată de şoferul autocarului, Alexander Kolsanov, şoferul unui autocar din Belarus. Victima, Vangheliţa Anton (60 de ani), fusese la biserică a încercat să traverseze drumul naţiona 2 A, prin centrul localităţii Ovidiu.

Mai avea câţiva metri până să ajungă în siguranţă pe trotuar când a fost izbită de autocar. Femeia a murit pe loc. Şoferul autocarului le-a explicat poliţiştilor într-o engleză stricată că a încercat să o evite frânând brusc şi trâgând mult de volan stânga. Ca urmare a ajuns pe trotuar şi a dărâmat un stâlp de înaltă tensiune.

image



 Urmele de frână de la locul accidentului se văd pe o distanţă de 30 de metri. Poliţiştii vor fi nevoiţi să apeleze la un traducător pentru a-l audia pe şoferul implicat în accident. În urma accidentului traficul pe DN 2 A a fost blocat pe o bandă de mers timp de aproape două ore.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite