Constanţa: Spor de izolare pentru 700 de poliţişti de Frontieră tulceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră au dreptul la un spor de izolare, în procent de până la 60% din salariul de bază, bani pe care nu i-au văzut din 2005 încoace.

Poliţiştii au câştigat la Curtea de Apel Constanţa aceste drepturi financiare, iar în prezent se fac calcule pentru alocarea acestor sume retroactiv, pentru perioada 12 decembrie 2005  -  16 decembrie 2009, dată la care s-a pronunţat instanţa.

Curtea de Apel Constanţa a decis irevocabil dreptul angajaţilor din cadrul IJPF Tulcea de a beneficia de sporul de izolare.

Peste 700 de angajaţi ai Poliţiei de Frontieră vor primi acest spor, în funcţie de localitatea în care lucrează: „Zonarea specifică o fac cei de la Consiliul Judeţean. Ei sunt cei care stabilesc cu precizie care sunt gradele de izolare ale localităţilor. Acest spor de izolare ajunge până la 60% din salariu pentru localitatea Sulina, spre exemplu, sau la 45% pentru Pardina şi Ceatalchioi”, a declarat Marian Băsău, lider sindical al frontieriştilor tulceni.

Citiţi în  cât a durat procesul pentru câştigarea acestui spor!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite