Constanţa: Şpagă de cinci sute de lei oferită unui poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost reţinut azi după ce a oferit mită unui agent de poliţie din Deleni ca să îl scape pe fiul său de un dosar penal pentru furt de fier vechi. Mitică Titi îi propusese iniţial poliţistului să primească doi peşti şi 250 de lei.

Poliţistul a oprit vineri, în Cuza Vodă, o maşină încărcată cu fier vechi. Pentru că nu existau acte de provenienţă, agentul a confiscat fierul şi a întocmit dosar penal. Tatăl şoferului, Titi Mitică a încercat să cadă la înţelegere  cu poliţistul oferindu-i şi bani şi produse. În schimb omul legii trebuia să nu  confişte fierul.

Titi Mitică a venit la postul de Poliţie Deleni şi luni oferind 500 de lei mită în schimbul celor 600 de kilograme de fier vechi şi aluminiu confiscate. Poliţistul a sesizat Serviciul Anticorupţie şi Direcţia Generală Anticorupţie Constanţa. Titi Mitică a fost prins în flagrant delict în timp ce oferea  banii agentului şi a fost reţinut sub învinuirea de dare de mită. El urmează să fie deferit instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite