Constanţa: Soţia victimei lui Băhăian: „Muncesc cu ziua pentru o bucată de pâine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ileana Leonte cere în instanţă daune de 20.000 de lei de la Sergiu Băhăian, acuzat de uciderea soţului ei şi a altor trei bărbaţi pe care i-a făcut patroni peste noapte.

Ileana Leonte (50 de ani) este fosta soţie a lui Emilian Leonte, una dintre victimele afaceristului Sergiu Băhăian. „Ne-am căsătorit în anul 1996. Băhăian mi-a ucis bărbatul şi trebuie să plătească“, spune femeia.

Ea a solicitat despăgubiri morale şi materiale de câte 10.000 de lei. „Muncesc cu ziua ca să mă întreţin, pentru o bucată de pâine. Am cerut daune, măcar banii de înmormântare să-i înapoiez“, spune Ileana Leonte.

„Nu am bani să merg la proces“

Femeia se plânge că nu are bani să ajungă la termenele stabilite de instanţele constănţene. „Când m-au citat ultima oară, am fost întrebată doar dacă îmi menţin declaraţia, atât. Nu pot să mai vin“, spune femeia. Ea povesteşte că ar fi trebuit să ajungă la termenul de judecată stabilit pentru astăzi, însă nu a putut ajunge din cauza problemelor financiare.

Ileana leonte povesteşte că este nevoită să muncească pe unde apucă şi doar sora ei o mai ajută. „Sora mea a venit din Maramureş să-mi dea o mână de ajutor. Are patru copii, nu pot să mai apelez la ea“, spune Ileana.

Soţia lui Emilian Leonte  pretinde daunele morale de la Sergiu Băhăian, considerat responsabil de uciderea a patru bărbaţi pe care i-a folosit pentru afacerile sale, apoi a comandat uciderea lor.

Amânare fără probe

Procesul în care Sergiu Băhăian şi locotenţii săi sunt acuzaţi de omor deosebit de grav s-a amânat astăzi. Judecătorii au acordat un nou termen după ce a primit un fax de la Lorette Luca, avocata lui Băhăian.

Apărătoarea afaceristului a solicitat o amânare a procesului, invocând motive medicale. Instanţa a admis cererea avocatei, în ciuda faptului că apărătoarea nu a făcut dovada motivelor medicale invocate.

În sala de judecată au fost prezenţi şi reprezentanţii a două dintre societăţile păgubite de clanul Băhăian, dar şi Dan Livio Iovan şi Florian George Oprea, acuzaţi de complicitate şi judecaţi în stare de liberatate.

Un nou termen de judecată a fost stabilit pentru data de şase octombrie.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite