Constanţa: Şoferul teribilist era beat criţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul s-a ascuns în spatele porţii
Şoferul s-a ascuns în spatele porţii

Constănţeanul care a plonjat cu maşina în apele mării avea o alcoolemie de 1,40 la mie. Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, lângă Comandamentul Marinei Militare.

În jurul orei 23.00, Ionuţ Eduard Casineanu (36 de ani) conducea o maşină marca Toyota, cu numărul de înmatriculare CT 04 FBG, pe strada Remus Opreanu. În dreptul clădirii Comandamentului Marinei a „zburat“ de pe stradă, a rupt balustrada falezei şi a ajuns direct în apă. Accidentul a fost observat de câţiva martori care au sunat la 112 şi s-au grăbit să sară în ajutorul şoferului.

Nu a încercat să frâneze

Martorii spun că şoferul a venit cu viteză şi a sărit de pe faleză. „Nici măcar nu a încercat să pună frână. A trecut pe lângă o altă maşină, parcată pe faleză, mai-mai să o lovească, a spulberat bara şi a căzut în mare“, povestesc şocaţi martorii. „Foarte mulţi vin cu viteză şi pun frână abia la câţiva centimetri de faleză. Li se pare amuzant“, a spus un bărbat care a asistat la accident.

Poliţiştii care au cercetat cazul au spus că este posibil ca şoferul să fi încercat să se sinucidă, altfel nu îşi pot explica cum conducătorul auto nu a putut să redreseze maşina. Tânărul a reuşit să iasă singur din autoturism şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. El a scăpat, ca prin minune, doar cu câteva zgârieturi, iar medicii au apreciat că nu se impune internarea. Analizele au arătat însă că şoferul avea o alcoolemie în sânge de 1,40 la mie.

Şoferul care a sărit cu maşina în mare a devenit violent când a fost întrebat ce l-a determinat să recurgă la un asemenea gest. „Nu e treaba nimănui ce s-a întâmplat“, a izbucnit Casineanu.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite