Constanţa: „Şoferul“ de microbuz prins de şase ori fără permis este un fost evadat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Sarchiz Cristea (32 de ani) a evadat în luna martie 2008 din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă, unde fusese încarcerat pentru că a condus fără permis.

Bărbatul de 32 de ani a fost prins de şase ori fără permis, dar asta nu l-a împiedicat să se urce iar la volan. Şi nu a condus o maşină oarecare, ci un microbuz care transportă zilnic sute de pasageri.

Pericol pe şoselele din Constanţa: Şofer de microbuz, prins fără permis de conducere

În urmă cu trei ani, Cristea era închis în penitenciarul de la Poarta Albă, după ce instanţele constănţene l-au condamnat pentru că s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere. Bărbatul declarase la acea vreme că băutura i-a lua minţile şi nu îşi aminteşte să se fi urcat vreodată la volan.

În luna martie a anului 2008, în timp ce se afla la punctul de lucru din secţia exterioară Valu lui Traian, Cristea a plecat de lângă ceilalţi deţinuţi, motivând că „are puţină treabă la infirmierie“. De fapt, deţinutul a plecat la concubina sa, unde a stat câteva zile.

În toată această perioadă,  poliţiştii îl căutau în tot judeţul. Singura care ştia unde se află evadatul era mama acestuia, care-l suna pe telefonul concubinei. În locuinţa iubitei l-au găsit şi oamenii în uniformă, care l-au adus din nou la locul de detenţie. Cristea a mai primit atunci încă şaşe luni de detenţie la pedeapsa anterioară. După ce şi-a ispăşit toată pedeapsă, „şoferul“ a fost eliberat din penitenciar.

Bărbatul care a pus în pericol vieţile a sute de pasageri a mai fost condamnat de două ori, pentru furt calificat şi uz de fals.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite