Constanţa: Şoferul Primăriei Mihai Viteazu a murit după ce a împins un microbuz înzăpezit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autovehiculul condus de şofer a rămas în zăpadă
Autovehiculul condus de şofer a rămas în zăpadă

Şoferul Primăriei Mihai Viteazu, Nicolae Pazar (55 ani) a murit azi dimineaţă din cauza unui stop cardio respirator. Apropiaţii săi au spus că bărbatul a făcut efort fizic după ce microbuzul de transport şcolar pe care îl conducea a rămas înzăpezit, iar şoferul a fost nevoit să îl scoată din nămeţi.

Pazar a plecat dimineaţă spre Istria, de unde trebuia să preia mai mulţi elevi ca să îi aducă la şcoală, în Mihai Viteazu. Dumul era blocat de nămeţi aşa că şoferul a fost nevoit să se întoarcă. Pe drum autovehiculul a rămas blocat între troiene.

Şoferul a coborât şi a încercat să îi deblocheze roţile, curâţând zăpada cu o lopată. Nu a reuşit aşa că ajutat de mai mulţi localnici a încercat să îl împingă. În jurul orei 10.00 a reuşit să ajungă cu microbuzul în localitate, l-a lăsat în parcarea Primăriei  şi a intrat într-un bar unde a cerut un pahar de alcool ca să se încălzească. În timp ce le povestea prietenilor ce a păţit, a început să acuze dureri puternice de piept şi în câteva minute a murit.

Cu toate că la faţa locului a fost trimis in echipaj al Ambulanţei medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Medicul său de familie a declarat că bărbatul mai suferise anterior două infarcturi şi că probabil efortul depus azi dimineaţă i-a fost fatal. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite