Premieră: Şofer constănţean arestat pentru că s-a bătut în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a vrut să îşi facă singur dreptate. Sursa Neptun TV
Şoferul a vrut să îşi facă singur dreptate. Sursa Neptun TV

Un şofer din Constanţa a fost arestat pentru 29 de zile după ce l-a bătut pe proprietarul unui Logan, care l-a lovit în trafic. Poliţiştii au spus că mandatul de arestare emis pe numele lui de Judecătoria Constanţa este o premieră naţională.

Incidentul s-a produs în ziua de 7 decembrie pe strada Unirii din Constanţa. Alexandru Rotariu (27 de ani) se afla la volanul unui BMW şi a fost tamponat de Iulian Sichigea, şoferul unei Dacii Logan. Nervos Rotariu a blocat în trafic autoturismul condus de celălalt şofer implicat în accident, l-a dat jos, şi  l-a lovit pe acesta cu pumnii şi picioarele, după care i-a sustras şi portofelul din buzunarul portierei autoturismului. Rotariu a susţinut că vrea să îşi facă singur dreptate  luând bani pentru repararea BMW-ului.  Când a văzut că în portofel nu erau decât carduri şi acte,  l-a lovit în continuare pe Sichigea. În final s-a urcat la maşină şi a plecat.

Rotaru a fost reţinut de poliţiştii Serviciului Rutier a doua zi după incident. „Din câte ştim noi acest caz este în premieră naţională, cu excepţia celui din Craiova, însă în acel caz victima a murit“, a declarat comisarul şef Constantin Bădângă, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Constanţa.

Rotaru este arestat sub învinuirile de tâlhărie, de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de lovire şi alte violenţe.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite