Constanţa: Şofer fără permis urmărit cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii constănţeni sunt pe urmele şoferului fugar
Poliţiştii constănţeni sunt pe urmele şoferului fugar

Un conducător auto care nu a oprit la semnalul poliţiştilor este căutat acum pentru a fi cercetat. Oamenii legii au tras şapte focuri de armă în încercarea de a-l prinde pe şofer, însă acesta a reuşit să scape fugind pe un teren viran.

Incidentul s-a produs la puţin timp după miezul nopţii. Poliţiştii din Poarta Albă au făcut semn şoferului unui BMW să tragă pe dreapta pentru un control de rutină. În loc să se conformeze, acesta a condus mai departe cu viteză. La un moment dat, în Ovidiu, şoferul a fost la un pas de a intra în coliziune cu maşina poliţiştilor care îl urmăreau. Accidentul a fost evitat în ultimul moment.

Oamenii legii l-au urmărit până în cartierul Palazu Mare unde maşina a rămas împotmolită în noroi. Conducătorul auto a deschis portiera şi a fugit. Poliţiştii au făcut uz de arma din dotare trâgând şapte focuri de armă în plan vertical. Au reuşit să-l reţină doar pe ocupantul scaunului din dreapta, Laurenţiu Colgiu (28 ani). Tânărul a declarat că şoferul BMW-ului nu avea permis şi de aceea nu a oprit la semnalul poliţiştilor.

Poliţiştii au stabilit că maşina fusese împrumutată de la un alt individ iar numerele de înmatriculare erau falsificate. Pe bancheta din spate a fost descoperit un radiocasetofon furat şi o foarfecă tip gură de lup, folosită de regulă de spărgători.

Oamenii legii îl caută acum pe fugar.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite