Constanţa: Şofer beat şi drogat ţinut după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Popa era sub influenţa alcoolului
Ion Popa era sub influenţa alcoolului

Şoferul care, în urmă cu o săptămână, a provocat un accident de circulaţie mortal după ce a condus maşina sub influenţa alcoolului şi a stupefiantelor, a implorat azi mila instanţei, cerând cercetarea în libertate.

Ion Popa (56 de ani), a cerut Tribunalului Constanţa judecarea sa în stare de libertate. El a susţinut prin apărătorul său că nu reprezintă un pericol social şi regretă cele petrecute. El s-a oferit să ajute familia tânărului pe care l-a ucis în accident.

Învinuit de ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului şi a stupefiantelor, Popa a susţinut în faţa magistraţilor că învinuirile nu sunt adevărate în totalitate. Apărătorul său a explicat că şoferul suferă de diabet şi din tratamentul pe care îl umează face parte şi un medicament cu efectul unui stupefiant.

Magistraţii au decis să-i respingă cererea şi să îl menţină pe Popa în arest. Accidentul s-a produs în urmă cu exact o săptămână, pe Drumul Naţional 2 A, în apropiere de Ovidiu. Ion Popa, de 56 de ani conducea către Ovidiu. A  pierdut controlul maşinii, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un taxi marca Chevrolet, condus regulamentar, dinspre Ovidiu către Constanţa, de Viorel Toma (31 de ani).  După primul impact, BMW-ul a fost proiectat într-un Seat, condus de Adrian Becheangă (30 de ani) şi într-un Renault, condus dinspre Ovidiu către Constanţa, de Gheorghe Ştioboranu,

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite