Constanţa: Şofer băgat după gratii după ce a condus beat şi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr care a provocat un accident rutier după ce a condus beat şi fără permis oferă un trist exemplu şoferilor inconştienţi: este primul arestat preventiv, din acest an, pentru fapta sa, deşi accidentul în care a fost implicat nu s-a soldat cu victime.

Mandatul de arestare, pentru o perioadă de 29 de zile, a fost emis de magistraţii Judecătoriei Mangalia. „Protagonistul“ este Teodor Oglan (25 de ani) din Mangalia. Marţi dimineaţa tânărul s-a urcat la volanul maşinii sale, un Mercedes, şi a plecat la plimbare prin staţiunea Neptun.

A scăpat bolidul de sub control, a lovit o altă maşină, a intrat în plin într-un chişc din bazar după care a lovit o femeie care trecea prin zonă.  Şoferul a părăsit locul faptei. S-a dus acasă, a băgat maşina în garaj şi apoi a revenit la locul accidentului ca să vadă ce fac poliţiştii. Femeia pe care o lovise a fost rănită uşor şi a refuzat să depună plângere. În schimb l-a recunoscut pe făptaş şi l-a indicat poliţiştilor.

Olgan a refuzat să fie testat cu aparatul Drager. Ca urmare a fost dus la spital unde testele de sânge au indicat că avea 1.30 grame la mie alcool pur în sânge.

Şoferul s-a urcat la volan deşi avea permisul suspendat din luna februarie a acestui an, pentru o perioadă de 90 de zile, după ce fusese surprins conducând deşi consumase alcool. La acea dată alcool-testul a indicat 0.85 grame la mie alcool pur în sânge, motiv pentru care i s-a întocmit şi dosar penal.

Magistraţii l-au arestat sub învinuirile de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat, conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie ce depăşeşte limita legală şi părăsirea locului accidentului.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite