Constanţa: Slujbă de pomenire în fața cazinoului din zona Delfinariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia lui Daniel Petcu, care s-a sinucis în urmă cu trei ani în parcarea de la Delfinariu, au ridicat o colivă. Părinţii îşi plâng şi acum copilul şi îi fac pomeni exact în locul în care a fost găsit cu gâtul tăiat.

Ieri-dimineață, un preot a oficiat o slujbă de pomenire în intersecţia de la Delfinariu, chiar în faţa Cazinoului Merkur. Ceremonia religioasă a fost făcută la cererea familiei lui Daniel Petcu, de 32 de ai, care fost găsit cu gâtul tăiat într-o maşină, în ziua de 21 septembrie 2007, exact în acel loc.

Tânărul era la volanul unui autoturism Citroen alb, înmatriculat CT 03 TYB, aflat în parcarea aflată între cele două sensuri de mers ale Bulevardului Mamaia, chiar în faţa Cazinoului Merkur. Avea capul lăsat pe spate, iar în mâna dreaptă ţinea o lamă de cutter.

Iniţial, anchetatorii au crezut că este vorba despre crimă. Două zile mai târziu, medicii legişti au spus că este vorba despre suicid.
Daniel Petcu avea 32 de ani şi era un pasionat al jocurilor de noroc

Părinţii îl văzuseră în aceeaşi zi, când plecase de acasă fără să spună unde se duce şi nici când se întoarce. În jurul orei 13.00 au fost anunţaţi de oamenii legii că fiul lor zăcea mort în parcarea din zona Delfinariu.

Cauza: banii

La acea vreme anchetatorii spuneau că bărbatul era un client fidel al cazinourilor din Constanţa şi reuşise să acumuleze datorii importante pe la diverse persoane. Este şi ultima ipoteză emisă de către anchetatori: Petcu şi-a pus capăt zilelor din cauza unor datorii mari pe care nu mai avea cum să le plătească.

Numai cu o noapte înainte de incident, bărbatul pierduse în acea noapte cel puţin 2.200 de lei, sumă formată din salariul său de 1.500 lei şi încă 700 de lei pe care îi luase de acasă. Vânzătorii din zonă le-au spus anchetatorilor l-au văzut pe bărbat intrând în Cazinoul Merkur în faţa căruia a fost găsit mort.

Tânărul avea şi cazier, el fiind condamnat în 1997 pentru mai multe furturi.

Citiţi mai multe în  !

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite