Constanţa: Şi-a tăiat gâtul în arestul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arestatul a fost dus la spital pentru îngrijiri
Arestatul a fost dus la spital pentru îngrijiri

Incident neprevăzut în arestul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa: un arestat a încercat să îşi pună capăt zilelor tâindu-şi gâtul cu un ciob de oglindă pe care o ceruse ca să se bărbierească.

Osman Redivan (40 de ani) a fost arestat în luna ianuarie sub învinuirea de tentativă de omor. El a fost acuzat că a încercat să îşi ucidă concubina pe care a înjunghiat-o de mai multe ori, după care a crestat-o pe faţă cu un cuţit.

Vineri după-amiază barbatul a cerut poliţiştilor din arest să îi permită să se bărbierească. I s-a oferit un aparat de ras şi o oglindă, operaţiunea fiind supravegheată de un poliţist. Înainte ca gardianul să apuce să intervină, bărbatul a făcut ţăndări oglinda, a luat un ciob şi şi-a crestat gâtul. Redivan a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa unde a fost internat sub paza poliţiştilor.

Sâmbătă bărbatul a fost transferat la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare.  Medicii au spus că pacientul este în afara oricărui pericol.

Un alt pacient cu cătuşe a ajuns sâmbătă în spital. Medicii au spus că este vorba despre Florin Călin (32 de ani) închis în penitenciarul Poarta Albă pentru 20 de ani, pentru omor. Tânărul a fost atacat de un coleg de celulă, condamnat tot pentru omor, care l-a înjunghiat cu un cuţit confecţionat dintr-o lingură. Deţinutul a fost internat sub supraveghere medicală şi urma să fie operat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite