Constanţa: Şi-a mutilat fosta concubină cu ulei încins şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat eliberat de zece zile din penitenciar şi-a mutilat fosta iubită, supărat că femeia nu l-a aşteptat să întoarcă din închisoare.

Selatin Amiş (42 de ani) este un client mai vechi de-al poliţiştilor din Medgidia. În urmă cu zece zile, bărbatul şi-a ispăşit pedeapsa de nouă luni de închisoare la care a fost condamnat pentru conducere fără permis.

Imediat ce s-a reîntors în Medgidia, bărbatul şi-a vizitat fosta sa concubină, alături de care are şi un copil. Azi – dimineaţă, fosţii iubiţi s-au certat, iar Amiş a luat o tigaie plină cu ulei încins şi a aruncat-o către femeie.

Lichidul fierbinte i-a provocat femeii arsuri de gradul doi pe faţă, torace şi membre. Iniţial, victima a fost internată la Spitalul din Medgidia, însă medicii de acolo au decis să o transfere pe femeie la unitatea din Constanţa, unde există şi o clinică de chirurgie plastică.

Agresorul a fugit imediat după ce şi-a mutilat fosta concubină. Bărbatul din Medgidia este căutat de poliţişti şi riscă să se reîntoarcă în spatele gratiilor. Poliţiştii au întocmit pe numele recidivistului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite