Constanţa: Şi-a curmat zilele la doar 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apropiaţii sunt stupefiaţi de moartea Ionelei, adolescenta din Medgidia găsită în Canalul Dunăre-Marea Neagră; dascălii spun că fata nu reuşise să se integreze în noul colectiv din clasă. Tatăl fetei, Costel Popovici, bănuieşte că la mijloc a fost o relaţie pe care fiica lui ar fi avut-o cu un băiat.

Cadavrul Ionelei Nicoleta Popovici (16 ani) a fost descoperit duminică dimineaţă, în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră, în dreptul podului din Medgidia. Ieri, casa şi curtea familiei Popovici era plină de rude şi colegi care au venit să-şi ia rămas bun de la tânăra.

Părinţii Ionelei nu găsesc nicio explicaţie pentru gestul fetei şi spun că acum au rămas doar întrebările fără răspuns. „Sâmbătă, pe la ora 12.00, ne-a cerut voie să plece în parc, să se plimbe“, povesteşte cu lacrimi în ochi tatăl fetei.

Rudele adolescentei nu îşi explică cum a ajuns fata pe podul de unde se spune că s-ar fi aruncat. „Nu s-a certat cu părinţii şi nu avea probleme, aşa cum a spus toată lumea. Era o fată liniştită, întrebaţi pe cine vreţi“, spun apropiaţii fetei.

Nu s-a integrat

Ionela s-a transferat în toamna anului trecut la Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu. Era elevă în clasa a X-a B, profilul Servicii.

Profesorii adolescentei spun că ea nu a fost implicată niciodată într-un conflict. „În privinţa notelor, nu au fost probleme. Era un elev silitor“, a declarat Mioara Girip, directorul unităţii de învăţământ. În liceul unde învăţa fata se vorbeşte că motivul sinuciderii ar fi fost relaţia cu un băiat, despre care nimeni nu ştie cine este.

 „Eleva s-a integrat mai greu, nu avea prietene în clasă. A participat la ore de consiliere psiho-pedagogică, însă există limite de apropiere între psihologul şcolar şi elev“, spune profesorul Simona Mihalachi.

Aflaţi din Adevărul de Seară ce cred psihologii despre gestul adolescentei!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite