Constanţa: Şi-a adus complicii în bătaia puştii poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul s-a produs la periferia oraşului
Incidentul s-a produs la periferia oraşului

Poliţiştii au reţinut un nou suspect în cazul incidentului de luni când trei hoţii au fost împuşcaţi în timp ce descărcau un tren de marfă. Oamenii legii spun că acesta este cel care a plănuit furtul.

Gheorghe Viorel (23 de ani) este învinuit că s-a urcat pe trenul de marfă şi a acţionat maneta de frână pentru ca ceilalţi trei complici să poată descărca ureea din tren. În plus el a pus la dispoziţie şi autoturismul cu care urma să fie transportat îngrăşământul chimic de furat.

La apariţia poliţiştilor Gheorghe a reuşit să fugă. Complicii săi, Stan Costică (56 de ani), David Costel (51 de ani) şi Ionuţ Chirea (40 de ani ) au fost împuşcaţi de oamenii legii care încercau să îi pună pe fugă. David Costel este în stare critică: una dintre bile i-a pătruns în craniu şi este în comă profundă. Stan Costică este de asemenea în stare critică şi a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. Ionuţ Chirea a fost rănit uşor la picior.
Gheorghe Viorel a fost reţinut aseară de poliţişti. El a fost dus în faţa procurorilor care au decis, însă, cercetarea lui în stare de libertate.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite