Constanţa: Sediul Gazetei Sporturilor s-a prăbuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clădirea este situată pe Bulevardul Tomis, numărul 10 şi a aparţine Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat Constanta.

Un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa în acestă seară prăbuşirea unei clădiri din zona Piaţa Ovidiu. Poliţiştii şi angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea ajunşi la faţa locului au constatat faptul că plafonul clădirii s-a prăbuşit mai bine de cinci metri în gol.
„Am fost solicitaţi la ora 19.45, iar intervenţia s-a încheiat după o oră. Un ehipaj format din cinci subofiţeri ISU s-au deplasat la locul indicat, însă nu au fost înregistrate victime“, au declarat dispecerii ISU.
Localnicii din zonă spun că prăbuşirea plafonului se datorează unui vecin care a dărâmat casă lipită de fostul sediu al Gazetei Sporturilor şi nu a asigurat pereţii de susţinere ai clădării.
Vecinii spun că ce mai mare parte a materialelor de construcţie ai clădirii au fost furate.
„Vin ţiganii aici şi le fură. Oricum nu îi pasă nimănui de soarta clădirilor din zona asta, toţi au interesul să le lase în paragină, să se dărâme. Şmecherii cei mari vor doar terenul, să-şi trântească o cafenea, un hotel“, a declarat indignat un pensionar care locuieşte în apropiere. 
Imobilul dezafectat se află în proprietatea Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat Constanta.

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite