Constanţa: Seară de râs cu Doru Octavian Dumitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un invitat de seamă care va urca pe scena constănţeană diseară este actorul de comedie Doru Octavian Dumitru. El va susţine spectacolul „Spumă de râs“ în Club Cafe d’Art.

Pentru show-ul programat pentru ora 21.00 comediantul a pregătit un număr de excepţie în stilul caracteristic, ce promite să stârnească hohote de râs. Calitatea umorului, mimica şi gesturile, felul de a vorbi, costumaţiile adecvate, interacţiunea cu publicul şi talentul de a descrie situaţii ipotetice promit ca spectacolul „Spumă de râs“ să fie net superior oricăror altor show-uri de comedie şi să garanteze o seară de distracţie unică.

Doru Octavian Dumitru a mai fost în oraşul de la malu mării pe 22 mai, iar organizatorii intenţionează să mai programeze un spectacol cu vestitul comedian până la sfârşitul acestui an.

„Actorul este foarte iubit de publicul constănţean, iar oamenii au o reacţie nemaipomenită atunci când el urcă pe scenă. Vreau să-l mai invit la noi în oraş, iar dacă va avea timp, sper să se revină la noi până la sfârşitul acestui an“, a declarat Ramona Leonida, organizatoarea evenimentului. Preţul unui bilet la acest spectacol este 35 de lei.

Porţie de distracţie cu jurnalistul Andrei Amza

În deschidere, porţia de distracţie va fi asigurată de tânărul comediant Andrei Amza, jurnalist la „Adevărul de Seară“ Constanţa, care va introduce publicul în atmosfera spectacolului. El promite o repriză zdravănă şi sănătoasă de râs.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite