Constanţa: Se opreşte apa în mai multe zone din oraş şi judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru executarea unor lucrări de reparaţii la liniile de alimentare cu energie electrică, ENEL Electrica Dobrogea întrerupe furnizarea energiei la staţia de pompare apă potabilă din localităţile Adamclisi şi Zorile, în zilele de 19, 20 şi 21 mai, între orele 8.00 şi 18.00.

Întrucât fără energie electrică staţiile nu pot funcţiona, furnizarea apei potabile nu este posibilă în acest interval către consumatorii din localităţile Adamclisi şi Zorile. „Ne cerem scuze faţă de toţi consumatorii afectaţi, dar SC RAJA SA Constanţa nu poate asigura serviciile de alimentare cu apă potabilă în lipsa energiei electrice“, a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa.

Fără apă potabilă vor rămâne mâine, între orele 8.30 şi 16.00, consumatorii din perimetrul de limitat de străzile General Manu, Griviţei, Avram Iancu, Mihăileanu şi Călăraşi. Măsura a fost luată pentru executarea unor lucrări de reparaţii la conducta de alimentare cu apă de pe strada George Enescu.

Cartierul Faleză Nord rămâne fără apă caldă

Sucursala Electrocentrale (CET Palas) va întrerupe alimentarea cu agent termic primar mâine între orele 8.00 şi 18.00. Ca urmare a acestei situaţii, Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice Constanţa este nevoită să întrerupă furnizarea de apă caldă de consum din punctele  termice: 29, 30, 31, 33, 35 şi 38. Sunt afectaţi consumatorii situaţi pe strada Unirii - zona Faleză Nord.

Dacă CET Palas va finaliza lucrările în programul transmis, RADET Constanţa va relua furnizarea de apă caldă de consum la orele 18.00.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite