Constanţa: Se oferă ajutor pentru reparaţia conductelor sparte din subsolul blocurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentaţii SC Raja SA Costanţa, cei ai Regiei Autonome pentru Distribuirea Energiei Termice (RADET) Constanţa şi Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Constanţa (UAPC) au încheiat un acord prin care vor asigura reparaţia tuturor blocurilor care au probleme cu întreţinerea conductelor avariate de la subsoluri.

Asociaţiile de proprietari care au datorii mai vechi de trei luni nu vor putea beneficia de acest serviciu. Vechi de aproximativ 40 de ani, foarte multe blocuri au probleme în ceea ce priveşte starea instalaţiilor de la subsol.

De cele mai multe ori, din cauza conductelor sparte, apa depăşeşte la unele imobile chiar şi un metru şi jumătate. Deşi locatarii ar trebui să se ocupe de rezolvarea problemei, foarte puţini au fost cei care au făcut acest lucru.

Tocmai de aceea SC RAJA Constanţa, RADET şi  reprezentaţii Uniunii Asociaţiilor de Proprietari a municipiului au încheiat un protocol prin care îşi iau angajamentul să repare toate avariile. Costurile lucrărilor vor fi suportate de către fiecare asociaţie de proprietari în parte.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite