Constanţa: Se lansează campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radio Vacanţa şi World Vision România – Biroul Zonal Constanţa lansează campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa“. Evenimentul va avea loc luni, 21 iunie, la ora 11.00, în fața sediului Radio Vacanța.

Campania se va desfăşura în staţiunea Mamaia, timp de două luni de zile, în perioada 15 iunie - 15 august.

În cadrul proiectului va fi prezentată „Brățara de vacanță“. Aceasta va fi oferită copiilor cu vârste mai mici de 6 ani care se vor afla pe plajă. Brățara va conține elemente de identificare, astfel încât părinții micuților care se pierd să poată fi găsiți în timp cât mai scurt.

În perioada de desfășurare a campaniei, în zona Radio Vacanţa vor avea loc concursuri, jocuri de tot felul, sesiuni de dans cu personaje de poveste, teatru de păpuşi, gimnastică ritmică, aerobic şi fotbal și scenete care au ca temă prevenirea traficului de persoane.

Voluntarii World Vision vor coordona jocurile, supervizaţi de coordonatorul de voluntari al organizaţiei şi angajaţii Radio Vacanţa. Totodată, vor fi oferite premii participanţilor.

Proiectul este iniţiat de echipa Radio Vacanţa şi organizaţia World Vision România, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Constanţa.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite