Constanța: Se împlinesc 80 de ani de arte și meserii tomitane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 1-5 noiembrie se împlinesc 80 de ani de la înființarea Școlii de Arte și Meserii din Constanța, sau a Colegiului Tehnic „Tomis“ cum este cunoscut astăzi. Instituția aniversează și 16 de ani de când este înfrățită cu Colegiului “Aumoniers du travail”, din Charleroi, Belgia.

Cu acest prilej sunt invitați diverși reprezentanți belgieni și se vor demara diferite activități pe parcursul zilelor în care evenimentul va fi sărbătorit în cadrul colegiului.

În urma primirii oficiale a invitaților de la  Colegiului “Aumoniers du travail”, din Charleroi, Belgia, acestora li se va prezenta oficial școala. Apoi după aceste formalități vor fi lansate şi numărul aniversar al revistei liceului, “Ecouri Tomitane”, Anuarul şi Monografia.

Clubului de Dezbateri în cadrul unor ore deschise vor prezenta lucrări participante la Simpozionul cu tema “Multiculturalism şi spirit naţional”, concursurile de creaţie “Fanteziile toamnei” şi “Şcoala mea în text şi imagini”.

Vineri, 5 noiembrie 2010 la Palatul Copiilor se va ține tradiţionalul Bal al Bobocilor iar festivitățile se vor încheia într-o nătă veselă cu un spectacol aniversar.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite