Constanța: Se deschid taberele de pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar două tabere de stat, însă peste 20 private este oferta pentru vacanța de vară a litoralului. Tinerii interesaţi să vină în tabere la mare au la dispoziţie vacanţe all-inclusive la stat la preţul de 52 şi 62 de lei pe zi la Eforie Sud şi 2 Mai, dar și de 89 – 90 de lei pe zi, la particulari, în toate stațiunile.

500 de locuri la 2 Mai și Eforie Sud

Direcţia pentru Tineret a judeţului Constanţa (DTJC) pune la dispoziţia elevilor și tinerilor cu vârste de până în 35 de ani 384 de locuri în centrul de agrement Eforie Sud şi 200 în centrul de agrement 2 Mai, pentru fiecare serie în parte. Preţul unui sejur de şase zile, în regim de pensiune completă (cazare şi trei mese/zi) este de 372 lei (62 lei/zi/cazare + 3 mese).

Aceste locuri sunt distribuite în 11/12 serii începând cu data de 14 iunie 2010. „Mâine, 15 iunie, este așteptată prima serie de copii, Bihor, Brașov și Vrancea“, a declarat Cristina Brânzoi, directorul DTJC.

Tabara din Năvodari nu funcționează la capacitate

În acest weekend tabăra SIND din Năvodari a primit deja primele serii de elevi, însă cea mai aglomerată perioadă va fi la începutul lunii iulie. „Sunt 504 locuri pentru elevi, în camere de 5 sau 7 paturi. Din păcate, nu funcționăm la capacitate maximă“, a declarat Matei Șerban, director taberei SIND Năvodari.

Prețurile variază în funcție de perioadă, între 336 de lei și 384 de lei, pentru 6 nopți de cazare.

Alternativa particularilor

Autoritatea națională de tineret a acreditat  22 de vile, pensiuni și hoteluri de pe litoral pentru vacanța de vară a elevilor. Printre acestea, la Costinești, la Vraja Mării și Briza Mării, condiții de două stele, prețul este de 250 lei pensiune completă. În Venus, tot la două stele, tarifele pentru elevi ajung la 89 de lei de persoană pe zi. Tabăra Luminița, din Eforie Nord – cea mai mare unitate de cazare de pe litoral dedicată elevilor  oferă vacanțe la prețuri între 80 de lei și 95 de lei pe zi, în funcție de perioadă. 

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite